Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor voltatok eloszor szerelm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor voltatok eloszor szerelmesek?

Figyelt kérdés

Meg nem voltam szerelmes pedig meg szeretnem tudni milyen erzes ez.

Tudom fiatal vagyok meg ehhez 15/l de azert megis ilyenkorban mar elkezdodik az ilyen

Szoval nektek mikor volt az elso szerelem? Ossze is jottetek vegul? Ha nem elmult mar?

2017. márc. 9. 21:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
16 évesen azt hittem, hogy soha nem leszek szerelmes, volt jó pár fiúval dolgom (ne értsetek félre, nem feküdtem le senkivel se) soknak tetszettem, de úgy igazán senki nem fogott meg. Aztán látásból ismertem egy fiút, 5 évvel idősebb volt nálam, az a tipikus "rosszfiú", akiről azt gondolod soha nem lehet a tiéd, életemben kb. 3x láttam és minden egyes alkalommal nagy benyomást keltett bennem :D Akkoriban volt is barátnője. Na de rövidre fogom. Egy szép este barátnőimmel kimentünk szórakozni, és hát összesodort vele az élet. Minden nap beszéltünk, de nem akartam vele összejönni, viszont ő nagyon, és ennek nem is igazán akartam hinni, hogy én kellek egy ilyen pasinak. 1 hónap után beleszerettem, 3 hónap után egy pár lettünk. Ez tart 3 éve. :) És csak mondom, mindig is ez az érzésem volt, hogy én soha de soha nem leszek szerelmes, ez százszázalék. Aztán amikor nem figyelsz, leteszel az egészről, hirtelen betoppan és ki sem teszi a lábát az életedből..:) Ha elmesélném az egész megismerkedés történetét lemenne a nap kb., mert érdekes egy történet. :D De ehhez fogvató nem volt és nem is lesz szerintem. Életem leggyönyörűbb napja volt, amikor megismerhettem. Tudom nyálasnak hangzik, de amikor az ember szerelmes, tartozik valakihez, olyan, mintha másik fele lenne.
2017. máj. 6. 08:05
 12/12 anonim válasza:
*egyébként nem azért nem akartam vele együtt lenni, mert nem kellett nekem, hanem azért, mert teljesen elhittem, hogy én nem kellhetek egy ilyen férfinak, mint ő.
2017. máj. 6. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!