Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy sztárba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy sztárba, hogy tudnék vele találkozni?

Figyelt kérdés
Nem filmekbe szerepel, és nem is énekes. Amerikába él.

2017. márc. 9. 12:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mi van a helyesírással? Nem erről van szó! Neked meg a szövegértés megy nehezen.. ennyi. Egyébként nem annyira ismert szóval nincs sok "rajongó". Ez a "megdugnálak" meg nagyon primitív volt, vegyél magadból vissza, mert nem a haveroddal beszélgetsz.
2017. márc. 9. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy sorozat sztar tetszik de mivel tudom hogy melyik varosban el es a kepein megfigyeltem hogy mi a hatter igy tudom hol szokott sokat megfordulni:) ravettem anyat hogy menyjunk oda nyaron nyaralni igy megyunk is:) a nyelv az jol megy igy a megertessel se lesz nagy gond:)sok sikert neked:)
2017. márc. 11. 22:15
 13/16 anonim ***** válasza:
én is így vagyok/voltam. megtaláltam az instáját. semmivel se lett jobb, de legalább a sajátja :D reménykedj benne, hogy elmúlik XD (én beszélek...)
2017. márc. 13. 22:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Kinövöd, nyugi.
2017. márc. 25. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:
#1 hülyeség? Kinövöd? Bárcsak... majdnem egy éve szerelmes vagyok egy amerikai YouTuberbe. Ez nem igazi? Meg tudnék halni érte. Majd kinövöm, mi?😄
2017. márc. 26. 20:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen :D ;)
2017. márc. 26. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!