Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy sztárba, hogy tudnék vele találkozni?
Figyelt kérdés
Nem filmekbe szerepel, és nem is énekes. Amerikába él.2017. márc. 9. 12:58
1/16 anonim válasza:
Sehogy, ez csak ilyen rajongás. Ki fogod nőni idővel. Ez nem igazi.
2/16 A kérdező kommentje:
Valakinek biztos így megy. Egyébként is próba szerencse, ha sose próbálkozik az ember, csak egy helyben toporog persze, hogy nem ér el semmit.
2017. márc. 9. 13:12
3/16 anonim válasza:
Szerintem sehogy. De ha mindenképpen látni akarod, elösször tanuld meg a nyelvet, szerezz jó jegyeket, keress pénzt/és/vagy ösztöndíj programot, aztán ha ott vagy, nagyobb esélyed lesz látni. De ha ezt akarod, tanulnod kell! Ha nincs kitartásod, esélytelen. Sok sikert! 🍀Aztán írj ha esetleg sikerül! 🌹🐘🐧🐱
4/16 anonim válasza:
Most látom, hogy sportoló, kezd el a sportot. 😛
5/16 anonim válasza:
Lehet, hogy van valami autogramm-címe, de lehet, hogy amúgy nem is ő irkálja azokat a kártyákat, de ha mégis direktbe neki megy, írd meg neki a telószámod, vagy az e-mailcímet; de amúgy nem tudom. Esetleg kirándulj sokat arra, amerrefelé ő is sokat megfordul:D Amúgy én nem tudom ezeket:D Amúgy, ha meg van írva a sorsotokban, mindenképpen találkozni fogtok énszerintem:D Ha meg nincs, akkor meg nem, szóval ennyi ez:)
6/16 anonim válasza:
*Vagy nemtom, esetleg névjegykártyát
7/16 anonim válasza:
Hogy lehetsz bele szerelmes ha nem is beszéltél vele?
8/16 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot Lui Padrével, ő intéz ilyet.
9/16 anonim válasza:
Hát ha én a sztár helyében lennék és most olvasnám ezt a kérdést (és érteném is a nyelvet), akkor max. egyszer megdugnálak, ha jól nézel ki, de többet nem akarnék, mert írni se tudsz helyesen :/
10/16 anonim válasza:
szerinted hány hozzád hasonló van még a világon aki így gondolja? egész sok, szóval ha esetlegesen találkoznál vele valami csoda folytán, akkor se lenne belőle semmi komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!