Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért mindig a suli legvadabb,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a suli legvadabb, legagresszívabb sráca szerzi meg szinte az összes csajt?

Figyelt kérdés

Komolyna kezdem azt hinni, hogy totálisan rossz suliba járok mert máshol biztos nincs így.

A srác állandóan bunyózik, beszólogat, leköpi a hajléktalanokat (ő mesélte és büszke rá) a csajok meg teljesen körülölelik.

Tényleg ez lett a menő? Az ilyen nagyarcoké a világ??

2017. márc. 7. 14:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

főképp, hogy szerelmes vagyok egy lányba és ez a lány is tisztára odavana csávóért, én hiába teszek bármi.t

Túl béna vagyok neki???

2017. márc. 7. 14:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nincs így. Legfeljebb a naiv kis akaratgyengéket, meg a ribiket szerzi meg.
2017. márc. 7. 14:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Nme jár sok lány. Osztályban vagyunk 24-en, abból 3 lány van.
2017. márc. 7. 14:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Ilyen az élet.

Szokj hozzá.

2017. márc. 7. 15:06
 5/11 anonim ***** válasza:
hát a saját példámból kiindulva nekem pont hogy nem jön össze mert a lányok azt hiszik csak játszok velük:(
2017. márc. 7. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Durva, hogy van olyan lány, aki oda van ezért a pszichopata állatért. Egyetlen "okot" tudok erre az ocsmány jelenségre: gondolom, jóképű vagy gazdag. De egy helyes pofi vagy BMW nem ellensúlyozza azt, hogy az illető egy tapló -.-"

15L

2017. márc. 7. 15:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tényleg rossz suliba jársz.

Az ilyen paraszt csak a r**ancoknak jön be, értelmes lány biztos nem létesítene semmiféle baráti, szerelmi vagy szexuális kapcsolatot egy ilyen senkivel.

2017. márc. 7. 15:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha jobban megismered a lányokat, rájössz hogy te nem járnál egyikkel se:'D
2017. márc. 7. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Mármint az ilyenek közül.
2017. márc. 7. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:
A hülye tinip*csák buknak a parasztokra! Normális lányok szóba nem állnának vele!
2017. márc. 7. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!