Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz ez? Korkülönbség,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ez? Korkülönbség, a többi lent!

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és szerelmes vagyok egy 31 éves férfiba.

Rengeteg a közös téma, elég régóta beszélünk és komoly dolgokról. Ha összejönnénk az mennyire lenne elítélendő?

Nem volt még sem csók, sem puszi sem ölelés a hónapok alatt, de nagyon nem a barátság zóna felé tendál a kapcsolatunk.

2017. márc. 6. 00:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Gáz. De ne aggódj, manapság ez a divat.
2017. márc. 6. 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy, ha nem házas. Mondjuk ha házas sem az én férjem.De ha nem egyedülálló a pasi, akkor azért lenne min elgondolkodnod.
2017. márc. 6. 05:46
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Te vagy a 100 ból az 1 ,aki egy 31 évessel azonos szinten van?Tudnátok érdemben beszélgetni,nem nyafognál butaságokon stb?
2017. márc. 6. 07:28
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Részedről nem gáz, a pasi részéről már igen. Nem hiszem, hogy egy szinten vagytok. Hiába írod azt, hogy elbeszélgettek komoly dolgokról, teljesen más életszakaszban vagytok. Hidd el, még ha azt is mutatja, hogy komolyat akar tőled, nem igaz. Friss husi vagy, és szexelni szeretne, te meg még fiatalságodból kifolyólag nagyon naív vagy, és elhiszed, hogy a személyiséged kell neki.
2017. márc. 6. 07:33
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Semennyire nem elítélendő ha szeretitek egymást!!!
2017. márc. 6. 08:49
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

"Semennyire nem elítélendő ha szeretitek egymást!!!"

Azért ez nem egészen így van. Egy felnőtt pasi mit akar egy tinitől?

2017. márc. 6. 09:06
 7/11 Lakatos Legolasz válasza:
60%
Hát figyelj! Ha együtt jól elvagytok akkor 70 év múlva a férfi 101 Te pedig 87 éves leszel és a nagy körkülönbség eltűnik köztetek. Ha látnak titeket együtt sétálni azt fogják mondani, hogy nézd azt a két öreget!
2017. márc. 6. 11:32
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
hagyd békén az osztályfőnököd!
2017. márc. 6. 12:57
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Igen. Nagyon gáz. ÉS az előttem lévők le is írták már,hogy miért. Én már csak durvábban tudnék fogalmazni.
2017. márc. 6. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem probléma. Jókai is 74 évesen vette el a 20 éves Nagy Bellát. Ilyen volt és lesz, bárki bármit mond
2017. márc. 8. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!