Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Sokkal) több mint barátság, de kevesebb mint szerelem. Most akkor mi van💔?
Figyelt kérdés
Folyamatosan rá gondolok, egyenlóre csak barátok vagyunk, de érzem, hogy ha tisztázódna köztünk minden (megbeszélhetnénk, hogy mi van köztünk) és esetleg kavarnánk egy kicsit akkor teljes mértékben beléesnék. Ez most akkor mi??😶2017. márc. 5. 19:06
1/4 anonim válasza:
Hát amit leírtál abból az jöt le, hogy válaszoltál a saját kérdésedre.... Ha megbeszélitek mi van akkor v. össze fogtok jönni. Akkor?
2/4 anonim válasza:
Szerelem... Te szerelmes vagy csak nem mered bevallani magadnak sem. Velem is ez van és hidd el, én is össze vagyok zavarodva... Ha gondolod írd le priviben... Kíváncsi vagyok a te történetedre
3/4 anonim válasza:
Magadnak sem akarod bevallani, hogy szereted :D ismerős
4/4 anonim válasza:
Mindketten vonzódtok a másikhoz? Próbáljátok megbeszélni, tisztázni az érzéseiteket, és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!