Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Átlagos lányként semmi esélyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos lányként semmi esélyem sincs egy úgymond "tökéletes" külsejű fiúnál, igaz?

Figyelt kérdés

2017. márc. 5. 17:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy majd valamikor kipróbálom. :) Bár hogy őszinte legyek, azt szeretném, hogy valaki ne a vakolatba szeressen bele, hanem úgy tetszen neki az arcom, ahogy van.
2017. márc. 5. 17:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha küldesz képet, akkor mondok véleményt. :)
2017. márc. 5. 17:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: ha írsz életkort és lakhelyet vagy megyét, esetleg lehet róla szó.
2017. márc. 5. 17:34
 14/17 anonim ***** válasza:
18, Budapest...
2017. márc. 5. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Az exem tudna errol meselni. Mi majdnem 3 evig voltunk egyutt es hat en igazabol nagyon jokepunek mondott srac vagyok , sokat sportolok jo testem is van es igazabol egy fonyeremeny vagyok :D Marmint nem kulsoleg ertem, de en a baratnomet annyira szerettem, hogy tenyleg mindent megtettem erte, de mondjuk ugy, hogy nem volt eppen halas erte. Igazabol o hasznalt ki engem, folem akart noni mindenben, folyton leszolt es el akarta venni az onbizalmamat. Ja es megcsalt de visszafogadtam aztan megcsalt megegyszer de utana mar nem tudott visszakapaszkodni a szivembe :) Tulajdonkeppen az tetszett meg benne annyira, hogy olyan kis elesett felenk volt es olyan igazan aranyosnak tunt. Aztan kiderult, hogy sajnos nem olyan hiaba probalkoztam a legjobbat kihozni belole. Ilyen kis energiavampir volt vagy hogy mondjak. Soha tobbet nem kezdek ilyen lelkiserult lannyal, most kulsotol fuggetlenul. De van ra pelda, hogy atlagos vagy atlag alattinak mondott (egyebkent a smink,haj nagyon sokat tud dobni egy lanyon hidd el, tapasztalatbol mondom) lannyal osszejon egy jobb kulseju fiu. Pl en mindig a belso ertekeket neztem, ha valaki nem volt olyan szemelyisegu akkor kiabrandultam belole hiaba tetszett.
2017. márc. 5. 18:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Halihó én lany vagyok... ne már emberek... ez annyira gáz a smink egy rakás kaki!!!😁😁nem a smink tesz széppé hanem az ha kibékülsz magaddal. Ha bízol magadban az javítja a kisugárzásod ami megkapóbb mint egy órákon kersztül mázolt maszk az arcodon😊sok sikert. Am meg persze h van esélyed😁
2017. márc. 5. 21:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! :)
2017. márc. 5. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!