Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most. Szerelem?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy srác.De ő meg úgy...Csak ...Nem nagyon érdeklem.Az egyik barátnőm megkérdezte , hogy tetszem-e neki.Persze én megmertem volna tőle ezt kérdezni..De eszembe se jutott.Na szóval megkérdezte és az a srác az válaszolta , hogy "szép...Elmegy" ez most...Mi?!2017. márc. 5. 16:10
2/3 A kérdező kommentje:
Ok..Csak kiváncsi voltam , hogy ti mit gondoltok.
2017. márc. 5. 16:13
3/3 anonim válasza:
Nekem egyrészt az jött le hogy nagyon fiatal vagy.
Tippelek: 13/14 ?
Amúgy írtad is hogy tetszik neked ergo nem vagy szerelmes. Azért az ember érzi a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!