Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy kapcsolat mitől számít...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat mitől számít távkapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Ugy ertem pl 100 km-tol, vagy attol fugg, hogy hany ora tavolsagra vannak a felek egymastol?

2017. márc. 4. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
42
2017. márc. 4. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Az élet értelme...
2017. márc. 4. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Te rákoskutyafejű hollókutya.
2017. márc. 4. 17:10
 4/7 anonim válasza:
32,382783 tengeri mérföldtől már távkapcsolat
2017. márc. 4. 18:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez most komoly, hogy senki nem kepes normalisan valaszolni?

Engem ez tenyleg erdekel, es nem viccbol irtam.

2017. márc. 4. 19:55
 6/7 karesz8 válasza:
Akkor távkapcsolat (szerintem) ha semmilyen körülmények között sem megoldható a napi találkozás. Lehettek egymástól 50 km-re is, ha kiskorúak vagytok, és a szüleitek nem hurcolásznak, mert nem tudják megoldani, akkor is távkapcsolat. Csak valószínű szerencsésebb, mert ebben az esetben pl hétvégente tudnátok találkozni.
2017. márc. 5. 10:40
 7/7 anonim válasza:

Szerintem nem kell mindenképp mindent felcimkézni. Ezen kívül nem is lehet ilyen éles határokat húzni (példaul hogy 99 km nem távkapcsolat, 100 már az). Ennek semmi értelme.

Szerintem attól távkapcsolat, hogy annak érzed. Az én barátom tőlem 300 kilométerre tanul, viszont a hétvégéket együtt töltjük. Én ezt nem érzem távkapcsolatnak. Persze nagyon hiányzik hét közben, viszont mindig vigasztal a tudat, hogy pénteken újra látjuk egymást. Mikor Németországban voltam es sokszor egy-két hónapig nem találkoztunk, akkor eléggé szenvedtem. Az egyértelműen távkapcsolat volt...

2017. márc. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!