Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy jobb legyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy jobb legyen a kapcsolat? 18/L

Figyelt kérdés
15 éves koromban beleszerettem egy fiúba, első nagy szerelem, ami még mindig tart és terveim szerint hosszútávra fog szólni. A kapcsolatunkban volt "szünet", pontosabban szakítottunk és ennek az okát fejteném ki. Mert bár kibékültünk és nagyon szeretjük egymást, félek, hogy a kapcsolatunk ugyanazmiatt a hiba miatt fejeződik majd be. Szóval. Teljesen jól megvagyunk, minden téren, a szerelmünk nagyon mély és harmónikus. Azonban hajlamosak vagyunk apróságokból hatalmas vitát, sértődést, veszekedést csinálni. Nem gyakran, de egy ilyen veszekedés is hatalmas fájdalom mindkettőnknek. Az okát nem tudom, hiszem utólag rájővünk, hogy a hirtelen haragunk és makacsságunk fújta fel az egészet. Tudom, most jön az a tanács, hogy számoljak el 10-ig, mielőtt kiborulnék valamin, de az a helyzet, hogy abban a pillantban teljesen jogosnak érzem a kiakadást. Ez valószínűleg azért van, mert érzékenyen érintenek a vele kapcsolatos dolgok. Nem szeretném, hogy megint az ilyen viták sorozata miatt legyen vége kettőnk közt, mert emellett a kapcsolatunk számomra tökéletes. Kicsit örülök, hogy nem olyan problémák merülnek fel, mint a megcsalás, hazugság vagy elhidegülés, de aggaszt is, hogy apró dolgok miatt inog meg az egész. Ha valakinek van valami tanácsa, hogyan kezeljem a helyzetet vagy akármilyen ötlet amivel változtatni tudnék, kérem, írja meg. Köszönöm! :) (A barátom is 18)
2017. márc. 4. 00:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó dolog, hogy tudtok veszekedni. Csak ügyelj arra, hogy ilyenkor ne sértsd meg a barátodat, mert később megbánhatod. Veszekedés közben se felejtsd el, hogy szereted. Különben meg a legtöbb kapcsolat azért megy szét, mert nem tudnak jó mediterránosan veszekedni, úgyhogy ne aggódj. Kicsit hangos pár lehettek, de ha a barátod is ugyanilyen temperamentunú, akkor megértitek egymást, képzeld el, mi lenne, ha az egyikőtök mimózalelkű lenne, és csak a másik ordítozna. :) 18/L
2017. márc. 4. 09:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy élőben nem veszekszünk, félreérthetően fogalmaztam. Nem vagyunk hagosan ordítozó pár. :) Amikor interneten félreértjük egymást, vagy apróságokat máshogy kezelünk, mikor nem szóban kommunikálunk, az a probléma. Élő beszédben azonnal ki tudjuk javítani, vagy kiengesztelni a másikat a félreértések miatt.
2017. márc. 4. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Én is ugyanígy vagyok a barátommal - ő 21 én 18 -, hogy az idióta netes irogatások miatt félreértjük egymást. Ha valami konfliktushelyzet van kialakulóban, nemes egyszerűséggel felhívom.
2017. márc. 4. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindig újra és újra meg kell tapasztalnom, mikor valami konfliktushelyzet van, hogy hatalmas önismeretre van ilyenkor szüksége az embernek, hogy világosan el tudja magyarázni az álláspontját, hiszen én pl gyakran vagyok úgy, hogy át se gondolom, mit miért teszek.
2017. márc. 4. 22:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetem meg mindig, hogy felhívom. Szóval nem tudom, hogy kezeljem az ilyen helyzeteket. :(
2017. márc. 6. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!