Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két évvel fiatalabb srác kéne? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne valamilyen tanácsra. Először is 15 éves lány vagyok, van 2 helyes srác akit ha szeretnék megszerezhetném magamnak, de mindegy nem ez a lényeg. A lényeg ott van, hogy oda vissza van értem egy 13 éves srác, jól is néz ki, helyes aranyos kedves. Na és mindenki azt mondja, hogy még egy évvel fiatalabbaal se jöjjek össze. Szerintetek?2017. márc. 4. 11:00
1/5 anonim válasza:
Ha szeretd mi tart vissza? Ki nem szarja telibe mas velemenyet... ha TE bele vagy szerelmes akkor miert ne jojjetek ossze? Ha meg nem illetek ossze az kiderul a kapcsolat kozbe. De legalabb kesobb nem fogsz azon ragodni hogy: mi lett volna HA megprobaljuk... sok sikert, es remelem sokaig fog tartani a kapcsolatotok😚
2/5 anonim válasza:
Ha neked szimpi, és igazán szereted, úgy, hogy nem szégyenkeznél amiatt, hogy fiatalabb nálad, akkor jöjjetek össze.
De lehet, hogy te vagy az éretlenebb, hogy ilyen dolgokban nem kakilod le mások véleményét... :/
3/5 anonim válasza:
várd meg mig ö is 15 lessz,és valahogy próbálj addig teis 15 maradni
4/5 anonim válasza:
Szerintem a kor semmit nem jelent.Főleg két év korkülönbség.Ha csak emiatt nem jössz össze vele,az hülyeség.
5/5 anonim válasza:
Velem is hasonló történt 15 évesen. Utána eléggé megbántam, hogy nem adtam esélyt annak a 13 éves fiúnak. Szóval ha elgondolkodtál rajta és tényleg szeretnéd akkor hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!