Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 12 éves fiú egy 14 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves fiú egy 14 éves lánnyal, működhet a kapcsolat?

Figyelt kérdés

2017. márc. 3. 23:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a kérdező fiú értelmesnek tűnik. Szerintem korábban kezdet el komolyodni mint a társai. Egyébként szerintem sem jöhet össze mert más-más problémátok vannak és mindig változik a véleményetek.
2017. márc. 4. 06:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Jézusom. Most jót nevettem xD A 14 éves is gyerek, nemhogy a 12. A két taknyos inkább legózzon, hintázzon, fogócskázzon.
2017. márc. 4. 08:49
 13/23 anonim ***** válasza:

Most miért kell bántani szegényt egy nyomorult kérdésért? :D Lehet, hogy gáz, de én ismerek olyan 13 éves fiút akiről elismerem, hogy rohadt jól néz ki, pedig én már 16 vagyok. :D

Figyelj, hogyha a lány is érdeklődik irántad és jóban vagytok, akkor meg lehet próbálni nyugodtan. :)

2017. márc. 4. 09:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Persze, jókat legozhattok együtt.
2017. márc. 4. 11:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Van rá esély, de én nem látom. Mindketten elég fiatalak vagytok és nagy a valószínűsége, hogy nem is annyira érettek. Persze lehet, hogy tévedek.

Aki meg elkezd pattogni, hogy "menjetek legózni". Please. A gyerek feltett egy kérdést, a minimum az, hogy normális hangnemben válaszolunk.

2017. márc. 4. 13:09
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha az én 12 éves gyerekemnek ilyesmin járna a feje, gyorsan helyreütném az agyát.
2017. márc. 4. 13:16
 17/23 anonim ***** válasza:
Neeem:) Annyira gyerekek még mind a ketten, még a lány is, nemhogy a fiú. :) Ilyenkor még játsszanak nyugodtan, legyenek gyerekek; amúgyis, hát mennyire lenne már komoly egy ilyen "játékos-párkapcsolat"? Mert a gyerekek még játékosak. Szerintem 16 éves kor alatt a lányoknak se nagyon érdemes párkapcsolatba kezdeni, a fiúk meg állítólag még később érnek; szóval egy 12 éves srác meg már tényleg mit szeretne.
2017. márc. 4. 13:20
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, akik meg "menjenek legózni" gondolom majd ha egyszer kérdez valami hasonló témájút a gyereked (pl. felvilágosításról) akkor is azt fogjátok neki mondani, hogy "menj legózni", nem? ._.
2017. márc. 4. 19:12
 19/23 anonim ***** válasza:
Barátom. Az én gyerekem nem fog ilyet volumenűt kérdezni, értelmesebb lesz annál.
2017. márc. 5. 01:06
 20/23 A kérdező kommentje:
Gondolom...bár fölösleges itt vitázni, mivel még "gyerek" vagyok úgyis lerohanna mindegyik paraszt :S
2017. márc. 5. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!