Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szólítsam meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsam meg?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban, aki nagyon tetszik, de nem tudom, hogy kéne megszólítanom. Egy idősek vagyunk, de ő egyel felettem jár. Sajnos közös ismerőseink nem igazán vannak, és facebookon se szeretném bejelölni, mert én se jelölöm vissza azokat, akiket nem ismerek mégis egy suliba járunk. Van valami ötletetek, hogyan szólítsam meg és kezdjek vele beszélgetni? előre is köszi, 18/L

2017. márc. 1. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem facebookon simán bejelölhetnéd, az nem nagy dolog.. Attól mert te nemigazán jelölsz vissza ismeretleneknek, ő lehet éppen visszajelölne neked, pláne ha szimpatikus vagy neki, egy próbát megér. Ha visszajelölt akkor ráírhatsz, vagy ha suliba adódik olyan szituáció simán szólítsd meg. Először közeledj felé szerintem barátként, ha úgy kedves veled és nem elutasító akkor utána léphetsz a következő fokozatra és elkezdhetsz célozgatni, de lehet éppen ő előbb elkezdni csak kell neki egy kezdő lökés. :)
2017. márc. 1. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.. az is baj, hogy a srác nem igazán használja a facebook profilját.. alig vannak ismerősei szóval nem hiszem, hogy egy ismeretlen csajszit visszajelölne.
2017. márc. 1. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármivel megszólíthatod. Egykor féltem megszólítani lányokat, akik bejöttek, pedig hatalmas az önbizalmam. Viszont egyszer, egy nyelvi versenyen megláttam egy lányt, akibe első látásra beleszerettem. Arra gondoltam, hogy valószínűleg soha nem fogom látni, így vettem a bátorságot. Haverokkal voltam, ő meg barátnőjével beszélgetett a büfé előtt, de nem érdekelt. Odaszóltam neki: "Ez itt a büfé?" Erre felémfordult mosolyogva: "Nem tudjuk. :D" Megkérdeztem, hogy angolos vagy németes és hogy miből tartott prezit, és beindult a beszélgetés. Ez is egy suliban volt, szóval látod, bármivel indíthatsz, ami a fontos, hogy hogy teszed ezt. Add magad! :D

(Egyébként a csajról kevés adatot tudtam meg, mégis megtaláltuk facebookon, de nem tudtam felvenni vele a kapcsolatot, viszont hamarosan megint itt a verseny... :D)

16/f

2017. márc. 1. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
szia.
2017. márc. 2. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!