Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam meg?
Bármivel megszólíthatod. Egykor féltem megszólítani lányokat, akik bejöttek, pedig hatalmas az önbizalmam. Viszont egyszer, egy nyelvi versenyen megláttam egy lányt, akibe első látásra beleszerettem. Arra gondoltam, hogy valószínűleg soha nem fogom látni, így vettem a bátorságot. Haverokkal voltam, ő meg barátnőjével beszélgetett a büfé előtt, de nem érdekelt. Odaszóltam neki: "Ez itt a büfé?" Erre felémfordult mosolyogva: "Nem tudjuk. :D" Megkérdeztem, hogy angolos vagy németes és hogy miből tartott prezit, és beindult a beszélgetés. Ez is egy suliban volt, szóval látod, bármivel indíthatsz, ami a fontos, hogy hogy teszed ezt. Add magad! :D
(Egyébként a csajról kevés adatot tudtam meg, mégis megtaláltuk facebookon, de nem tudtam felvenni vele a kapcsolatot, viszont hamarosan megint itt a verseny... :D)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!