Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon visszafogadna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon visszafogadna?

Figyelt kérdés

Két hete voltunk együtt a barátommal, mikor szakítottam vele, mert a valentin napi randink után hozzám se szólt, de látszott, hogy van valami baja... Aztán a barátnőmtől tudtam meg, hogy a barátom az exemmel beszélgetett arról, hogy mi miket csináltunk... Ez nem is lenne baj, ha az exem (már ha mondhatom így) felvágott ezzel az egésszel, hogy: ő tud valamit, és majd visszahallom.

Oké, ez nem is lett volna baj, ha utána mondjuk beszélünk, vagy valami de a barátom egy szót se szólt hozzám, sőt én írtam már facebookon, hogy most akkor mi van? Erre ő azt mondta, hogy nem kötelezte el magát, meg hogy neki idő kell. Hát én meg rá pár napra szakítottam vele, mert nem értettem minek időt kérni, elkötelezni egy házasságban kell nem? Nem is értem... Viszont miközben jártunk kimondta, hogy szeret, meg látszott is rajta... vagy nem is tudom.

Aztán egyszerűen idegesít az, hogy még mindig szeretem és nem tudok túllépni rajta, mert bevallom nem is akarok. Meg még az is, hogy ő nem kérdez semmit, hogy pontosan miért is dobtam? (Volt, hogy beszélgettünk facen, és megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha dobnám erre ő örülne is meg nem is. Azért örülne, mert akkor tudná, hogy boldog vagyok, és azért nem örülne, mert akkor nem lennék vele. NA meg olyanokat is mondott, amit másnak nem...)

Az itt a kérdés, hogy vajon ha beszélnék vele, vajon mit reagálna? Igazából nagyon nem szeretném azt, hogy én öntsem ki a lelkem, mert én szaladjak egy fiú után?

2017. márc. 1. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak szórakozik veled szerintem. nem akar semmi komolyat.

tedd féltékennyé. pasizz be előtte valakivel kamuból, de úgy hogy ne lehessen eldönteni hogy van e pasid, vagy csak összehaverkodtál egy fiúval.

Ha utánakérdez mi van veled, vagy kérdezősködik utánad akkor van esély.

2017. márc. 1. 19:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, igazából már bármit kinézek belőle:) Köszi a tanácsot!
2017. márc. 1. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!