Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 18 éves vagyok, lány és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok, lány és honnan lehet számolni egy párkapcsolatot vagy honnan tudhatom hogy már benne vagyok?

Figyelt kérdés

2017. márc. 1. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem edes mindegy..nem lehet azt mondani na most mar jartok de 5 perce meg nem. Ez kialakul.
2017. márc. 1. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ameg nem modjátok ki még nem ':D
2017. márc. 1. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Haverom úgy járt hogy egy csjjal haodott, aztán lett csja, és az a csaj akivel haverkodott aszitte hogy járnak xD
2017. márc. 1. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Kr.e. 240-től számítjuk. Amúgy meg ha 18 évesen ilyen kérdés fogalmazódik meg benned az elég vicces. Ha benne leszel a dákóban, azt majd érezni fogod. trololol
2017. márc. 2. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Jo esetben majd erzi..😂
2017. márc. 2. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!