Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megesik nálatok hogy elsőre nem szerettek bele egy fiúba csak mikor jobban megismeritek egymást?
Figyelt kérdés
Tudom egy lányról hogy nem igazán szerelmes belém ezt ő mondta de meg akar ismerni jobban és jóba vagyunk azóta is mióta ezt mondta,de azt mondta nem szeretett belém,de van esélyem.
Ha jobban megismerjük egymást kialakulhat még valami vagy lányoknál nagyon fontos az hogy elsőre ereznek-e szerelmet?
2017. márc. 1. 11:32
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szepen :))
2017. márc. 1. 13:02
3/7 anonim válasza:
Persze, velem is így volt, elsőre nem gondoltam volna, hogy be fog jönni, de aztán megismertük jobban egymást és mégis:) Szóval hajrá!
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom :))
2017. márc. 1. 13:39
6/7 anonim válasza:
nálam mindig így van..szóval hajrá!
7/7 A kérdező kommentje:
Most kicsit megnyugodtam,szoval köszönöm :)
2017. márc. 2. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!