Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok kizáró ok, ha egy lánynak nem olyan hűdeszépek a fogai?
Figyelt kérdés
A fogain színére ertem. Egy kicsit sárgásak, mert kisebb koromban nagyon elhanyagoltam a fogmosást, de mostmár ez nem így van. De nem nagyon sárgák!
A fehér es a sárga között fel úton.
Minden reggel mosom őket (ezért egyre szebb a színük), szóval a lehelletemmmel nincs baj.
Szóval ez, ami nálam most van kizáró ok, fiúk?
Előre is köszönöm a válaszokat! 😘
2017. febr. 5. 17:48
2/14 anonim válasza:
Minden este is kene es akkor nem sargulna be
3/14 A kérdező kommentje:
Jo, ugy értettem 😉
2017. febr. 5. 18:06
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszod! Viszont aki azt írja, hogy kizáró ok, az legyen szíves megírni azt is, hogy miert (pl.: Nálam kizáró ok, mert sztem ez undorító es hasonlók XD)
2017. febr. 5. 18:45
6/14 anonim válasza:
Az egyik lannyal pont ezert nem jottem ossze, pedig amugy tok rendes volt meg minden, de neki is ilysemi pronlemaja volt...szoval igen, kizaro ok mert tenyleg ronda es ha csokra kerulne a sor nem biztos hogy osszejonne
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszod 😘
2017. febr. 5. 19:56
8/14 anonim válasza:
Nekem is halvány sárgák, ami a természetes színük alapjáraton. Semmi pénzért nem fehéríteném, és eddig egyik barátomnak se volt vele baja. Nekem van olyan fiú ismerősöm, akinek szabályos sárgák a fogai a cigi miatt, nagyon ronda volt, mégis összejöttek vele egész szép csajok. Szóval ne aggódj ez miatt, ha az itteni fiúknak nem is tetszik, vannak olyanok, akiket nem zavar. De azok nem itt verik magukat egész nap:
9/14 anonim válasza:
Nálam totál nem hátrány. Nem egy fogsorral jövök össze. Nem azt szeretem. És nem azt csókolom.
10/14 anonim válasza:
A sárga fog nem gáz..viszont.. Ha szarrá van lyukadva akkor kihagynám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!