Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet barátnőm egyszer? (Többi lent)
17 éves vagyok és sajnos úgy születtem, hogy a bal lábam rövidebb 8 centivel. Eddig 14-szer műtöttek vele. Igazából ez annyit jelent, hogy eléggé bicegek gyaloglás közben és kicsit megdőlve állok.
Szerintetek emellett lehet olyan lány akinek bejövök? Nekem nagyon bejön egy lány, akivel kb. 6 éve ismerjük egymást. Mindig kedves velem, sokat beszélgetünk stb. Igazából nem tudom, hogy csak azért ilyen velem mert sajnál vagy érez is valamit irántam. Szerintetek?
Erről az éretlenek kettő jutott eszembe főleg a műtétekről.
Szerintem lehet esélyed és ha valamelyik lány kedves veled az nem hiszem hogy csak meg sajnált. Érvek: ha valaki meg sajnál akkor azért mert szeret és érezhet valamit irántad vagy szimpatikus a személyiséged meg te magad neki.
Pl.: (ellenkezőjére van.) Az osztálytársam egyik hát eléggé hogy is mondjam nem normálisok közé való(ki fejtem miért) szóval eléggé szellemi gondokkal küzd 16 évesen 4-5 éves szintjén áll. Nem ismerjük annyira mert egy normális komunikációra képtelen azért mert kérdezünk valamit nem fogja fel. Van az osztály egy része aki bele törődött hogy ide jár és a különféle dolgaiba (amit magától soha sem csinálna mellesleg). Van a másik része akik utálják mert vagy idegesíti vagy piszkálja valaki utasítására. Harmadik része akiben meg bízik de r hadtul ki használják és uszítják mindenkire hogy utálják. Az iskola többi része meg írtózik tőle látványosan és cseppet sem sajnálja a másik iskolák diákjai meg meg látják és egyből mondják hogy ez beteg nincs valami rendben a fejében (velük semmit sem tett).
Szóval ha tényleg csak sajnálna nem lenne veled kedves és nem beszélne veled sokat.
Tényleg azt hiszed hogy azért mert aszimmetrikus a lábad mindenki azt nézi? Lehetsz jóképű és mindenkinek vannak hibái kivétel nélkül (kivéve én).😂😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!