Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hevente kérdése:

Szerintetek lehet barátnőm egyszer? (Többi lent)

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és sajnos úgy születtem, hogy a bal lábam rövidebb 8 centivel. Eddig 14-szer műtöttek vele. Igazából ez annyit jelent, hogy eléggé bicegek gyaloglás közben és kicsit megdőlve állok.

Szerintetek emellett lehet olyan lány akinek bejövök? Nekem nagyon bejön egy lány, akivel kb. 6 éve ismerjük egymást. Mindig kedves velem, sokat beszélgetünk stb. Igazából nem tudom, hogy csak azért ilyen velem mert sajnál vagy érez is valamit irántam. Szerintetek?

2017. febr. 28. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
az igaz szerelemnek nincs akadálya
2017. febr. 28. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Erről az éretlenek kettő jutott eszembe főleg a műtétekről.

Szerintem lehet esélyed és ha valamelyik lány kedves veled az nem hiszem hogy csak meg sajnált. Érvek: ha valaki meg sajnál akkor azért mert szeret és érezhet valamit irántad vagy szimpatikus a személyiséged meg te magad neki.

Pl.: (ellenkezőjére van.) Az osztálytársam egyik hát eléggé hogy is mondjam nem normálisok közé való(ki fejtem miért) szóval eléggé szellemi gondokkal küzd 16 évesen 4-5 éves szintjén áll. Nem ismerjük annyira mert egy normális komunikációra képtelen azért mert kérdezünk valamit nem fogja fel. Van az osztály egy része aki bele törődött hogy ide jár és a különféle dolgaiba (amit magától soha sem csinálna mellesleg). Van a másik része akik utálják mert vagy idegesíti vagy piszkálja valaki utasítására. Harmadik része akiben meg bízik de r hadtul ki használják és uszítják mindenkire hogy utálják. Az iskola többi része meg írtózik tőle látványosan és cseppet sem sajnálja a másik iskolák diákjai meg meg látják és egyből mondják hogy ez beteg nincs valami rendben a fejében (velük semmit sem tett).

Szóval ha tényleg csak sajnálna nem lenne veled kedves és nem beszélne veled sokat.

Tényleg azt hiszed hogy azért mert aszimmetrikus a lábad mindenki azt nézi? Lehetsz jóképű és mindenkinek vannak hibái kivétel nélkül (kivéve én).😂😉

2017. febr. 28. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Basszus. Nem tudok már mit mondani. Az elöző kettő mindent elmondot amit akartam....
2017. márc. 1. 14:42
 4/5 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi akadálya! Ha valaki szeret, az nem a hibákat látja benned, hanem azokat, amik jók. Szóval semmi képpen sem mondj le róla!
2017. márc. 1. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!