Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S Szerelmes sztori. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Szerelmes sztori. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Másfél éve ismerek egy pasit, mivel egy szakképzőre jelentkeztünk, az elejétől fogva tetszett nekem, és jóba is lettünk. Sokáig éreztem úgy, hogy egyoldalú a vonzalom, viszont kb 4 hónapja volt egy buli, és ott csókolóztunk. Azután kicsit megtört a barátságunk, de mikorra újra helyrejött a "barátságunk" csináltam egy nagy hülyeséget, az egyik legjobb vagy talán a legjobb barátjával. Azóta teljesen máshogy viselkedik velem, nem keresi a társaságom, ez azért tűnt fel, mivel a történtek előtt állandóan együtt mentünk "suli" után is mindenhova, mindig sokat beszélgettünk, nevettünk, szakképzőn is mellém ült mindig, simogatott, figyelt rám, érdekelte, hogy mi van velem.

Gondoltam rá hogy délután beszélgetek vele, elmondom neki az érzelmeimet vagy csak megkérdezném, hogy miért változott meg ennyire, de eddig nem mertem. Ti mit tanácsoltok? Hogy lenne a legjobb?

2017. febr. 28. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
szóóóval összeszűrted a levet egy jó barátjával és csodálkozol, hogy megváltozott a hozzáállása? Nem mondom, elég töketlen, ha eddig semmit se csinált, de ezek után valószínütlen, hogy akarna tőled valamit.
2017. febr. 28. 18:06
 2/2 anonim válasza:
100%
Azért változott mert csalodott benned mert ,,hülyeséget" csináltál vagy magában hogy nem mert beszéni veled kettötökről. Rá kéne vezesd hogy beszéljen veled ha van mit mondania de ne rámenösen mert kiterhet. Probáld felhozni a hülyeség témát de úgy hogy ő segithessen neked hogy megbántad és rosszul érzed magad miatta. Sok szerencsét!
2017. márc. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!