Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok mer latnak tobbet a dolgokba mint amennyit kellene?
Lany vagyok es az a bajom h tul sokat latok bele a dolgokba es ezt a kerdezok kozott is tapasztalom h vannak ilyenek
Pl van egy evfolyamtarsam akitol ilyen "jeleket" veszek eszre
Ez a fiu joban van a baratnommel akinek volt mar h mondta h nagyon bir engem jo volt velem beszelgetni- na ebbol en azt szurtem le mar azonnal h tetszhetek neki
Szoktunk chatelni ezzel a fiuval volt h egy nap 2szer is ramirt pedig mar kiveseztuk azt a tenat amirol szo volt-ebbol is azt kovetkeztettem h nem vagyok kozombos
De tudom h a lanybarataimmal is chatel kozben
Azt nem ertem h a lanyok mert latnak bele tobbet a dolgokba mint ami valojaban igaz?
Vagy ez igy van? Ok nelkul nem viselkedne igy egy fiu?
Hat mert bejottel neki xd ^^
Mert szerinted csak úgy utanad nez egy idegen???? Nemmm
#3 Ennyierővel akkor én a fél városnak bejövök.
Én is megnézek fiúkat, mégsem biztos hogy bejönnek,nem ismerem őket.Ahoz hogy megnézzek valakit elég annyi hogy mondjuk tetszik a cipője vagy a haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!