Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy szeressen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy szeressen?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már tavaly év eleje óta tetszik. Már írtam neki valentin napi verset, meg amikor nem látta akkor raktam raffaellot a táskájára. Már tavaly nyáron bevalottam neki, hogy tetszik, de csak emailben. Nem válaszol az emailekre és úgy tűnik ez azt akarja jelenteni, hogy kopjak le. Mit tegyek, hogy szeressen? (Az egész osztály genyózik velem mert ötödikben meg hatodikkban nem volt okostelefonom.)
2017. febr. 25. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:

hat bocsi, de szerintem add fel..ha tetszenel neki, akkor visszairt volna, viszonozta volna az erzeseidet.

a telefon h jott ide?

2017. febr. 25. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy!!! Ha a csajt nem érdekled, akkor lépj tovabb. Nem igaz, hogy minden rendes fiú, az ilyen lányok után rohangál. Tudod, hogy hányan vagyunk, akik a fellegekben járnánk egy ilyen gesztustól?

Jobbat érdemelsz.

2017. febr. 25. 20:15
 3/3 A kérdező kommentje:
úgy hogy az egész osztály rámszált emiatt a sz**ság miatt.
2017. febr. 26. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!