Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megéri belevágni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri belevágni?

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt az exemmel aztán sajnos szakitottunk sokáig kivoltam miatta. Másfél éve hogy nem vagyunk együtt mi voltunk egymásnak az első minden téren (szex szerelem) jó ideje nem is beszélünk egymással csak nagyon ritkán én még azóta érzek iránta valamit.. neki persze lett új kapcsolata és nekem is. Fél évvel ezelőtt szakitottam a barátnőmmel stb.. elkezdtem visszagondolni az exemre és hianyzott stb.. most pedig megtudtam hogy nem rég ő is szakitott a pasijával. Érdemes abba belevágni hogy visszaszerezzem?? Ha igen ti hogyan csinálnátok ?

2017. febr. 23. 15:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ismétlem, ma este 9-kor a Prime-on "hogyan szerezzük vissza barátnőnket az oltár elől.." c. érdekesnek ígérkező vígjáték lészen..! Pézséket előkészíteni :D

valami cukirózaszín film lesz biztos én viszem a lavórt is ha hánynom kéne. :DD

2017. febr. 25. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!