Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Részletesebben lent
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány osztálytársam, nagyon tetszik, de keveset beszélünk és bej sokat tudok róla. Egyrészt mindig a barátnőivel van és fura lenne ha betolakodnék közéjük, másrészt nem nagyon tudom miről beszéljek vele. A legrosszabb hogy szerintem van valami fiú aki tetszik neki, de ezt így nem kérdezhetem meg. Ezt hogy tudjam meg? Másrészt délutánonként kevés szabad időm van, mert mindig nyelvizsga előkészítőre meg különórákra járok. Messze lakik, (és pontosan nem is tudom hogy hol) úgyhogy ,,csak úgy" nem tudok arra tévedni. Szerintetek mit csináljak? Hogyan ismerkedjek jobban meg, és mit mondjak vagy csináljak ha mindig a barátnőivel lóg? (Mert én úgymond idegen vagyok közöttük) Előre is köszönöm a válasszokat! [16/F]2017. febr. 19. 16:10
1/2 anonim válasza:
facebookon találj ki valamit amiért ráírsz
2/2 A kérdező kommentje:
*nem sokat tudok róla.
Én is azt csinálom, facebookon próbálok vele beszélni, de ez szerintem nem elég.
2017. febr. 19. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!