Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Segítség?
Figyelt kérdés
Van két srác
1.Másfél évig voltunk együtt, halálosan szerelmes belém, bármire képes lenne hogy újra együtt legyünk és én is szeretem őt. Megvoltak a hibái, sok hülyeséget megcsinált. A nevének legyen a betűje a "B"
2. Srác aki ugyan bejön, meg már smároltunk és találkoztunk már, de terhelő bizonyítékok vannak ellene, hogy csak meg akar kapni 1 éjszakára. Neki pedig "M"
Szerinted "B"-t vagy "M"-et válasszam?
Mellékesen "B" mindent megbocsájtana nekem, mármint ami megtörtént. Itt most a csókra gondolok
2017. febr. 18. 20:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem B. Sőt biztos, hogy B.
2/7 anonim válasza:
Egyik se... B csak akkor ha megváltozik. M meg csak akkor ha kiderül, hogy nem csak arra akar. Amit meg nehéz bizonyítani.
3/7 anonim válasza:
szóval megcsaltad, hát max akkor B, ha nem bas*od át megint.
4/7 anonim válasza:
Para ha ezen el kell hogy gondolkodj:D
6/7 anonim válasza:
._. Semelyik, szegeny B-t szereted egyaltalan? Vagy o csak egy menedek ha M-mel nem jonne ossze vagy mi?._. Azaz tapsot erdemelsz. Eza mai generacio gyerekek, tisztelet a kivetelnek.
7/7 A kérdező kommentje:
A csók már kapcsolaton kívül volt hogy szakítottunk, viszont tudom hogy nehéz feldolgozni "B"-nek de mivel most már a szakítás több mint hete történt, látom rajta a változást. Plussz szegény nagyon ki lehet mert folyton keres vagy is próbálkozik még levelet is küldött pedig nem egy leveles tényleg névnapomra. Szóval igazi figyelmes. "M" Viszont annyira vonz még ha nem is voltt olyan a csók mint "B"-vel valaha is lenne vagy volt valaha is.
2017. febr. 19. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!