Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mutassam ki az érzelmei...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam ki az érzelmeimet?

Figyelt kérdés

A környezetem és engem is már zavar, hogy nem tudom kifejezni az érzelmeimet...Se szeretet, se féltékenység,se harag. Csak közömbös arc.

Meg úgy általában is csak vagyok. Valahogy mindig elfojtottam őket. :$ :,(

2017. febr. 18. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak lazulj el és ne feszengj!Mivel nem tudok rólad semmit, így valószínűnek tartom, hogy esetleg zárkózott abb, visszahúzódó Budapest vagy.Merd kimutatni az érzéseidet!Ne akard titkolni!

Nemed, korod?

2017. febr. 18. 15:27
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi

15/L :)

2017. febr. 18. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs mit! :)

Egyébként jól tippeltem? :)

2017. febr. 18. 15:36
 4/6 A kérdező kommentje:
igen...eléggé zárkózott vagyok, de próbálok javítani azon is. :)
2017. febr. 18. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, mondani szokták, hogy minden kezdet nehéz.Hidd el, hogy, ha akarod menni fog! :)

Legyél bátor, ismerkedj, barátkozz, lógj a barátaiddal, így fejlődni fogsz ezen a téren, mert szokni fogod a társaságban való létet.Hajrá!Sok sikert! :)

F

2017. febr. 18. 15:44
 6/6 A kérdező kommentje:

az utóbbi időben sok "barátomat" vesztettem el, de rajta vagyok hogy új barátokat szerezzek :)

hát nem vagyok egy nagy társasági ember mert én vagyok az, aki csak hallgat

nm tudom, hogy miről tudnék beszélni ami érdekes is.. vagy legalább figyelnek is rám... :(

2017. febr. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!