Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben volt az a lány. ?
Figyelt kérdés
Na szóval, 4 évig osztálytársak voltunk általánosba, most vagyok 10. ikes.Régen nagyon szerelmes volt belém ez a lány, többször mondta, megpróbáltuk a járást, de elég félénkek voltunk így hát.. nem nagyon volt semmi.
De már nem bírom, vagy nagyon hiányzik vagy full szerelmes vagyok belé. Másféléve nem láttam,de azt tudom hogy 1-1,5 éve még "Kedvelt" 100 %.
Mennyi az esélye hogy még most is úgy tekint rám ??
Néha szokott írni, hogy mi van velem stb.
,de ez ritka. De nekem annyira hiányzik :/ Nem tudom mit csinálhatnék ? :/
Régen nem vettem komolyan, de most már annyira tetszik áá , más lányra nem is tudok nézni , de tényleg nem jön be senki := csak ő , ez kb 1 éve alakult ki nálam.
Remélem érthető ..
Mit tudnék tenni ? :/
16/f
2017. febr. 15. 22:54
11/12 A kérdező kommentje:
És az miért van hogy ha felkelek egyből rágondolok , vele álmodok és ilyenkor majd kiugrik a szívem ? Van hogy majd megőrülök érte van hogy annyira nem foglalkoztat..
2017. febr. 16. 19:43
12/12 Vikrics válasza:
Szerintem probálj meg barátkozni vele és abbol még bármi lehet de ha nincs barátság nem igazán lehet több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!