Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben volt az a lány. ?
Na szóval, 4 évig osztálytársak voltunk általánosba, most vagyok 10. ikes.Régen nagyon szerelmes volt belém ez a lány, többször mondta, megpróbáltuk a járást, de elég félénkek voltunk így hát.. nem nagyon volt semmi.
De már nem bírom, vagy nagyon hiányzik vagy full szerelmes vagyok belé. Másféléve nem láttam,de azt tudom hogy 1-1,5 éve még "Kedvelt" 100 %.
Mennyi az esélye hogy még most is úgy tekint rám ??
Néha szokott írni, hogy mi van velem stb.
,de ez ritka. De nekem annyira hiányzik :/ Nem tudom mit csinálhatnék ? :/
Régen nem vettem komolyan, de most már annyira tetszik áá , más lányra nem is tudok nézni , de tényleg nem jön be senki := csak ő , ez kb 1 éve alakult ki nálam.
Remélem érthető ..
Mit tudnék tenni ? :/
16/f

Bocsi, de amíg nem szerzel egy kis bátorságot, addig nem érdemelsz barátságot. Nem tudom mi a kérdésed célja, mert ez annyira egyértelmű... Ráírsz, és elhívod valahova. Ne legyél már 14 éves kislány, aki mindent túlkomplikál, drámázik, és sajnáltatja magát. Ez a kérdés csakis az önsajnáltatás miatt íródott. Akármennyire köcsögnek hangzok most, de ez az igazság.
"Nem tudom mit csinálhatnék ? :/ " Mintha nem tudnál vele beszélni, nem tudnál neki írni, nem tudnád elhívni találkozni... stb stb... Most tényleg vagy nagyon tehetetlen vagy, és képtelen lépni annyira hogy neked felesleges barátnő, vagy ez a kérdés csak kitaláció. Nem megsérteni akarlak, de erre nem lehet mit írni.
Hát ez kicsit bonyolultabb ,mert ha nem ismerném sokkal könnyebb lenne..
Nem sajnáltatásból írtam ki..

Miért? Nehéz lenne írni neki? Vagy becsöngetni hozzájuk? Nem hiszem. Vagy esetleg nézz egy eseményt, amire megy,ha kiírt ilyesmit fb-n, és akk tudsz találkozni vele..
Az sz*r megoldás,hogy feladod. Először beszélgessetek,barátkozzatok, aztán kiderül,hogy tetszel-e neki.Ha nem tudod pontosan a választ,akk felesleges feladni.
És ne légy ilyen félénk! Írj rá,nyugodtan,nem fogja leharapni a fejed...
Ui: nálunk általános iskolában is a fiúk bevallották a lányoknak,hogy mit éreznek,és egyikből, másikból viszonylag komoly,és hosszú"kapcsolat" lett,vagy azóta is járnak.Szóval...

Köszi a válaszokat,
De ez mint mondtam elég bonyolult ,ha tök vadidegen lenne, már rég elhívtam volna, de így hogy már régóta ismerem. És beszélünk fél évente 2x , ez eléggé azt sugallja nekem hogy nem érdeklem, de eddig mindig ő érdeklődött félévente 2x is .. Nem tudom
Rengeteget változtam, 8. ikba eléggé elhanyagoltam magam bunkó voltam stb.. Azóta ég és föld..
Nem hiszem hogy érdeklem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!