Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cső! Kérdésem: Szerintetek. Mit tegyek, ha van egy fiú a suliban és nagyon tetszik?
Figyelt kérdés
Nemrég jöttem a suliba! 5.es vagyok! kb 2 hete váltottam sulit és megtetszett 2.nap 1 fiú!aki másik osztályba jár,de észrevettem , hogy néha nagyon ritkán ő is néz...de nem tudom , hgy komunikáljak vele...nagyon nem merek ,.. mert tudjátok...ő egy ilyen vagányabb fiú...pl bemész a 8. kerületbe és...értitek.. vannak 12,13, évesek és már csajukvan.....de ő nem ilyen ... csak kinézetre oldalraturt haj...ilyenek...menő ruha...stb..hogy mondjam el egy ilyen fajta fiúnak ???!2017. febr. 14. 14:27
1/3 anonim válasza:
A kérdéseknél ezt a beköszönést hanyagold! Korai még. 14 éveden előnyösebb ha már pasit akarsz...
14/F
2/3 anonim 

válasza:

El is tudom képzelni hogy milyen komoly kapcsolatuk lehet
3/3 anonim 

válasza:

Csatorna! Kicsi vagy te még ehhez, majd visszagondolva rájössz. Hidd el, én is ilyen voltam, kinőttem. De hogy tanácsot is adjak, (nem bántásból)levelet azt ne írj neki, és semmi "grammar nazi" dolog, de gyakaorold a fogalmazást meg a helyesírást, mert nagyon jól fog jönni a jövőben. Próbálj meg beszélgetni vele. Tudd meg, mit szeret (filmet, sorozatot, sportot, akármit), és csak úgy random dobd be témának! (Azért először tájékozódj róla, én már égtem be így nagyon durván...) Legyetek először barátok, aztán majdcsak kialakul. Ilyen kézenfogvasétálunkésnéhabecsúszikegypuszi dolog simán belefér. Sok sikert! :) 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!