Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha már csak egymagam tudom elképzelni az életemet? Ha már egy lányt se szeretnék életemben csak egy motort?
Sokáig volt egy lány, de őt elvileg zaklattam bár magam se tudom, hogy hogyan, így végül arra jutottam a kutyákon, macskákon, díszhalakon túljutva, hogy egy motor lesz a legjobb ötlet.
Úgy érzem, hogy úgy száguldva egymagam kitudnám ereszteni a gőzt stb; és így meg tudnék állapodni, ellennénk kettesben.
Ki is néztem egy nagyobb Ducatit, már csak jogsit kell tennem.
Valaki hasonló?
Pls; annyit értsetek meg, hogy nagyon elegem van az emberekből, nem szoktam csajozni max. átveszem a filmekből a dumákat és úgy teszek "mintha"
De a valóságban nekem se haverjaim, se senkim és azt hiszem, hogy már egy lányt se akarok.
Csak felülni egy motorra, benne a rajz, festőcuccaim és jönni-menni a világban.
Se otthon, se gyerekek, se semmi.
Rá se nézni senkire, mert már nem érdekel szó szerint az egész.

Addig lesztek el kettesben mikor egy honap utan mar viszi is a penzed rendesen :) akkor ugye dolgozni... Csak ugy azert hogy a motoron ulsz a rajzocskaddal nem fog neked senki sem prnzt adni. Igen nezelodsz melokat. Aztan gondolkozol kene egy garzon is mert hat hova fogsz menni telen rsobe hoba fagyba. Jujj hanyszor lejatszodott meg fiatal koromban ez hogy igy leszrk ahogy te. Letettem a vizsgat most motrot veszek. Aha mibol is? Ja hogy nincs mibol nem baj majd lesz. Nezem a melokat. Szarehugye na jol van megfogtam egyet. Jonne a fizu. Hopsz szamlat kell nyitni. Jon a penz ez nem annyi. Rajovok hogy ado. Nezem bank is szed. Nembaj megvan a motor. Hopp papirok penz megkell varni a kovi honapot a papirokra hogy mehessek. Jon a penz megvan a papir. Hopp ado nem baj kifizetve mar tenyleg nem johet kozbe semmi. Jah hogy a motorszerviz. Oke penz ide is elfogyott kajalni is kell nem baj mostmar tenyleg megyek a kovi fizetes utan. Jon a fizu hopp benzin kell nembaaaj mar huzom a gazt. Gyorsulas hopp nekem jott egy darazs vegig csipdesett nem baj haza megyek nezek valami oltozeket hozza. Elment a penz majd a kovi honap megjott a penz megvettem a ruhat hopp raulok amocira megyek es fazok keso osz van a mocival mentem max 100 kmt. Mostmar mindegy. Majd jovo nyaron megyek mar tenyleg sokat.
Ez a kis iras ez a szintiszta valosag. Ki van belolr hagyva egyeb adok meg stb. De kb igy nez ki. Biztos ezt akarod? En nem. Valtottam. Mentem kondiba edzek kifaradok goz kiadva. Olcsobb mint a motor es jobban is nezek ki belole. Hoztam egy kis onbizalmat es hopp szep test onbizalom nyert ugy a lanyoknal :) akkor kezdodik a kereses. Ez felszines ez disko ribi ez nem tetszik hmm ez jo varjunk csak cigizik meg sem eeees hopp ez tokeletes oda megyek megprobalom iszogatunk beszelgetunk es elmentunk hozzam egy szep estet egyutt tolteni azota egyutt vagyunk.
Felfogas kerdese. Valosag nem az amit te elkepzelsz hogy makd huzod a gazt. De majd rajossz mikor vakarodzol mert kifogyott a benzin neked nincs penzed de nagyonmessze vagy otthonrol :)
Bocsi kicsit hosszu lett. Szep napot!
Köszi, mindenkinek.
Neked is utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!