Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Írjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik nekem. Szerintem tudomást is szerzett róla. A probléma az lenne,hogy nemsokára (vagyis jövőhét kedden) Valentin-nap. Az osztályfőnököm kitalálta (ami szerintem egyáltalán nem jó ötlet és mèg kötelző is. A levelet majd el kell rejteni valahova például egy tolltartóba),hogy mi lányok írjunk egy fiúnak "levelet" az osztályból és a fiúk pedig a lányoknak írjanak egy kis üzenetet,szintén az osztályból. Arra gondoltam,hogy mivel ez kötelező ezért csak őszintén szeretnék adni levelet,így annak a fiú osztálytársamnak adom,aki tetszik. Az üzenetben ez állna:"A rózsák pirosak,az ibolyák kékek,az állatkertbe kéne zárni téged,de ne légy mérges én is ott leszek a ketrecen kívűl rajtad nevetek." Nem tudom hogy ez mennyire lenne jó,de nem akarok "szerelmit" írni,mert az szerintem hülyeség lenne. Még egyenlőre nem akarok semmit "elárulni".(Bocsánat azt még elfelejtettem mondani,hogy a levelet név nélkül kell megírni,tehát nem tudja az illető,hogy kitől kapja) Nem tudom,hogy mi tévő legyek,de ez írtó baromság. Ha van ötletetek hogy mit írjak neki,akkor légyszíves segítsetek. Előre is köszönöm a válaszokat!:)
2017. febr. 10. 17:14
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha tudsz jobbat,akkor írd le légyszíves!
2017. febr. 10. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem keress neki valami kétértelmű verset

Interneten biztos fent vannak pl. Radnóti-versek, de valami modernebb után is nézhetsz ;)

Igazából könnyebb rejtegetni ha tetszik valaki, de ha nem mutatod ki, soha nem tudod meg hogy szeretett-e, és nagyon megbánod. Tapasztalat.

2017. febr. 10. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!