Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent!
Tetszik egy lány az osztályunkból és Valentin napra készítek neki egy origami rózsát. Szerintetek jó ötlet?
Személyesen adjam oda neki vagy rakjam a padjába?
14/f
Ez egy kapitalista ünnep. Nézz utána: Drezda 1945
Ha van gerinced ne Valentin nap miatt adjad oda neki a szarodat.
Kedves utolsó! Jó ötlet, és a NŐK tényleg ezt (is) imádják. De 14 éves korosztályról beszélünk. Egyrészt vannak akik még idősebb korukban sem állnak úgy anyagiakkal (se a családjuk) hogy megengedhessék maguknak, másrészt pedig szerintem egy 14 éves srácnak nem kötelező pénzt kidobnia az ablakon ahhoz, hogy kedveskedjen egy lánynak. Szerintem ha egy normális értékrendű lányról beszélünk, ugyan úgy örülni fog egy papír rózsának is, mint egy igazinak, vagy még jobban, hiszen maradandó. :)
Én 18 évesen kaptam origami rózsát, azóta is megvan, imádom, szép emlék. Nyilván az igazi elhervadt, amit meg sajnáltam.
Úgyhogy, Kedves Kérdező, én még mindig azt tanácsolom, hogy maradj az eredeti ötletednél. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!