Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fura lenne, ha ott ólálkodnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura lenne, ha ott ólálkodnék ahol azt a szép lányt szoktam látni, hátha megint összefutunk?

Figyelt kérdés
Láttam már párszor egy nagyon szimpatikus és szépséges lányt az egyik gimi előtt, és teljesen kitölti a gondolataimat azóta is. Nagyon megtetszett, szinte csak ő jár a fejemben. Egyszer rám nézett kb ennyi volt, azóta nem tudom kiverni a fejemből, nem tudom hogy csinálta lehet valami gésa vagy ilyesmi. Én elég jól nézek ki igazából szóval így reálisan nézve lenne esélyem, csak nagyon izgulok mindig ha meglátom, a torkomban dobog a szívem nemtudom hogy fogom még csinálni de nekem mindenképpen beszélnem kell vele valahogy :( Nagyon félek is a szituációtól de olyan erős vágyat érzek, hogy megismerjem hogy ajj nemtudom... Amikor rámnézett akkor igazából tök megnézett magának és kicsit mosolygott is, de tudom ez nem garancia mert igazából két barátnőjével volt lehet csak beszélgettek valamiről. Már tök hülyének érzem magam, hogy folyton arra járok haza tök nem esik útba, a haverjaim sem értik miért kódorgok folyton arrafelé. De a többi lány nem érdekel, nekem csak ő tetszik most. Ez a helyzet vajon hogy oldható meg? :(
2017. febr. 8. 20:31
 1/1 pandacornis79 válasza:
48%
Én lány vagyok és szerintem az tök aranyos ha mondjuk oda,ész hozzá és azt mondod hogy mondanom kell neked valamit vagy beszélni szertnék veled (ha nincs a barátnőivel) és mondd meg neki hogy nagyon tetszik neked és hogy nem tudod hogy mit mondj
2017. febr. 8. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!