Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tevo legyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiu baratom.Legjobb baratoknak tartjuk egymast,mindent megtudunk beszelni,aztmondta hogy szoljak hogy barmi baj van es o azonnal segit..Es egyszer osszevesztunk de kibekultunk es minden a regi..Aztmondja sosem hagy el..Baratilag.En lany vagyok o fiu de o most jar valakivel,es en szerelmes vagyok bele nagyon reg,es nagyon sok rosszon atment o mar,de valahogy atveszeltuk ketten,es nagyon orulok hogy most a baratnojevel boldog,de en szeretem..Mit kene tennem?2017. febr. 6. 21:05
1/3 anonim válasza:
Nem sokat tudsz tenni.Fogadd el, hogy van barátnője!Legyetek továbbra is barátok és ne aggódj, majd neked is lesz valakid!Fel a fejjel! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Enis igy gondoltam...Koszonom szepen:)
2017. febr. 6. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!