Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek?
Van egy srác. Nagyon bejön, azt hiszem kezdek bele esni. Nem lényeg, honnan ismerem, a lényeg, hogy 2-3x beszéltünk már. Nagyon helyes es romantikus fiú, de ugyanakkor meg van benne a kellő férfiasság. Öt évvel idősebb nálam és szeretném, ha lenne valami. Viszont nem merek kezdeményezni, mert mindig is betoji voltam ilyen téren. Ráírni nem akarok, mert félek, hogy zavarnám. Suliban nem akarok vele beszélni, az osztálytársai miatt. Elhívni nem akarom sehova, mert ne én udvaroljak már, meg amúgy se merném.
Akkor szerintetek mit csináljak?:\ nagyon szeretném ha lenne valami:)
Normális válaszokat szeretnék. Köszönöm!
2-3 beszélgetés után tudod, hogy romantikus
Hát beszarok.
Azert nem irtam le h honnan ismerem mert hosszu lenne de akkor neked szivesen leirom...
Csaladon leresztul ismertem meg mert eleg reg ota osszejar a csaladunk es ismerem mar annyira hogy ilyen dolgokat tudjak.. Azett irtam h 2-3 beszelgetes mert 2-3x beszeltunk ugy komolyabban hogy idosebbek vagyunk es ertelmesen el tudtunk beszelgetni... Diohejban ennyi. Remelem megfelelt:)
Teljesen megfelel, köszönöm szépen kedvességed hölgyem!
Nem kukacoskodni akartam, de enélkül az infó nélkül tényleg furán hangzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!