Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írhatnék a fiúnak? Hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írhatnék a fiúnak? Hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki nekem tetszik, bár még soha sem beszéltünk (köszönés már volt) és nagyon valószínűnek tartom, hogy én is tetszek neki. Hiába, hogy azt az elvet vallom, hogy a fiú kell kezdeményezzen, mégis azt érzem, hogy meg kell próbáljam, de akkor feltevődik bennem a kérdés, hogy mit írhatnék. A stílusunk, meg a zenei ízlésünk hasonló.

Nem tudom, hogy hogyan csapódna le benne ez a dolog, meg hát beégni se akarok. Talán még várnom kéne? Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni! A komolytalan válaszokat légyszi hanyagoljátok!

2015. dec. 1. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Várjál. Saját tapasztalat, hogy ha te kezdeményezel, akkor azt felajánlkozásnak tekintik és nem vesznek komolyan.

Ha ő is igazán akar tőled valamit, akkor írni fog neked.

2015. dec. 1. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Én biztos, hogy nem írnék neki, inkább keresném a lehetőséget, hogy személyesen találkozzunk. Ha már ráírsz, azzal azt is elárulod, hogy nyomoztál utána, esetleg megnézted a fotóit, túl átlátszó.

Nem tudom, jársz-e koncertekre, vagy valami olyan programra, ahol őt is megtalálhatod, én biztos, hogy élőben ismerkednék, akár kérnék tőle egy zsepit, az már jó alkalom arra, hogy tovább dumáljatok, vagy csak kérdeznél tőle valamit, nem tudja-e ez vagy az az utca merre van, vagy valami hely. Annyi lehetőség van, és sokkal jobb személyesen, mint ráírni valakire.

Ha ráírsz, egyből tudja, hogy érdekled őt és már nem is biztos, hogy annyira szeretne veled megismerkedni.

2015. dec. 1. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Mióta ismeritek egymást?
2015. dec. 1. 14:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Az erős kifejezés, hogy ismerjük egymást :) kb. másfél hónapja
2015. dec. 1. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi ez az írásos dolog mindenhol?! Ott van az élő beszéd, nem igaz, hogy ennyire kiment a divatból...
2015. dec. 1. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
egyetértek az 5-össel.. Ez így olyan személytelen:/ Olyan mintha elkezdenél beszélgetni a fésűddel, csak annyi különbséggel, hogy ott vissza is "beszélnek".. Testbeszéd az ember kommunikáció 70%-át kiteszi, 23%-ot maga a hangsúly, hangszín, hangmélység, és kb 7%-ot a szavak, a szavak amiket te olvasol.. Ezt így nem lehet beszélgetésnek nevezni..:/
2015. dec. 1. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy az élő beszéd a legjobb, épp ezért lenne nehéz nekem chaten beszélgetni, de a suliba nincs alkalmunk rá, meg sulin kivül sohase látom...
2015. dec. 1. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!