Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, hogy fura kérdés, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy fura kérdés, de ez baj? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy fiú az osztályban, már vagy 3 éve tetszik. Nem vagyok jó viszonyban a fiúkkal, régebben sokat bántottak. Vele is csak néha beszélünk, sulis témákról.

Igazából nem szerelmes vagyok belé, csak "rajongok" érte (nem tudom jobban megfogalmazni).

Szoktam írni olyan leveleket, amiket sosem muatatok vagy küldök el senkinek. Írni szoktam például a barátnőimnek, szüleimnek, de utóbbi időben neki is.

Ez normális?

2017. febr. 6. 19:49
 1/4 anonim válasza:
Nem, nem baj. Teljesen normális ha leírod az érzéseid bármilyen formában. A másik részén meg utalj a fiúnak, ,,hívasd el magad,, , rossz nem sülhet ki belőle.
2017. febr. 6. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.

En tudok jobbat is: aki éppen tetszik, annak a naplómban nyálas verseket írogatok. Ez sztem sokkal hülyébb dolog, mint az, hogy leveleket írsz, de latom ez Teged megnyugtat, úgyhogy majd en is kipróbálom 😉😂😂😂

2017. febr. 6. 20:33
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

versekkel én is szoktam próbálkozni :)

2017. febr. 6. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is hívd el. Vagy szerelmes leszel belé vagy nem lesz ilyen furcsa érzésed iránta.
2017. febr. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!