Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasit keresnék, de hol? :D 15/L
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és a környezetembenlévők nem nagyon jönnek be. A nálam 2-3 évvel idősebb srácok tetszenek. :D Mit csináljak, hol ismerkedjek?2017. febr. 6. 17:35
2/8 A kérdező kommentje:
Egyébként Pesten élek :)
2017. febr. 6. 17:38
3/8 anonim válasza:
Pesten nem találsz párkapcsolatot, akkor én mit mondjak vidékiként? :D
16/F
4/8 October15 válasza:
Ha a környezetedben nincs olyan akitől akarsz valamit akkor mégis miért keresel pasit?:D Lehet én vagyok a balfsz de én akkor akarok barátnőt ha konkrétan van vki akit akarok nem csak úgy na kellene már egy pina alapon.. :D Biztos én vagyok a vén fsz.
24F
5/8 anonim válasza:
budaprsten elek, 17 es fel eves vagyok, de szerintem ne itt, hanem eloben es ismerkedj
A valaszom meg hogy barhol.
6/8 anonim válasza:
Legalább nem vagyok ezzel egyedül 😅
7/8 anonim válasza:
En is keresek :P
16
Barna hosszu haj nagy szemek , homokora alkat
Visszahuzodo kissse felenk
Erzekeny muvesz lelek rajzolni szeretrk csellozom ....
8/8 anonim válasza:
Írhattok, Budapesten élek, 17F, már az elején mehet a képcsere felőlem, de ha nem az se gond, amennyiben nem tetszem megértem és lelépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!