Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy a párok 3. -nak pasit keresnek?

Figyelt kérdés
és ilyenkor általában hetero alapon?
2016. júl. 14. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ha harmadiknak keresnék férfit, akkor csak bi alapon. N
2016. júl. 14. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Elég gyakori, de természetesen válogatnak a párok. Én is válogatnék. Testalkat, pénisz méret, de főleg életkor.
2016. júl. 14. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Mi szoktunk.. de nem feltétlen azon szempontok alapján valogatunk amit előttem írtak.

átlagos pasit keresünk, hiszen nem a páromnak kell valaki helyettem, hanem egy élő szexjátékot keresünk :D akinek a segítségével olyan dolgokat lehet amiket kettesben nem.

Egyik szempont hogy én (a pasi)megértsem magam vele, és szimpatikus legyen mindkettőnknek. Nagyképűek, magukat fényezők, menőcsávók eleve nem játszanak.

Külsőre legyen ápolt, vékonytól az enyhén macisig bármi lehet alkatra. Korra meg velem egyidős vagy fiatalabb. Méretre is átlagot keresünk, 13-18cmig .

Szóval nem külsőségeket keresünk, hanem élményt...

Nem elfojtott vágyakat akarunk kiélni, vagy nem legális megcsalást szeretnénk, hanem extra szexet.

Azt is csak alakalomszerűen, nem erre épül a szexuáli életünk.

Épp ezért nem is házibarátot keresünk, csak "játszótársat" szexre.

Ja és igen heteró alapon.

Keresünk persze lányt is, de azt így sokkal nehezebb mint pasit.

23/36 pár

2016. júl. 14. 14:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi , lányt keresünk de sehol se találtunk még ! Szóval kezdem azt hinni , hogy ez is csak valami filmes trükk.
2016. júl. 14. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Mi lányt!!!! Az életkoros válogatástól frászt tudok kapni. Nem tök mind 1 az életkora a másiknak ha tetszik?
2016. júl. 14. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem 22 éves,normális,budapesti,értelmiségi srácként, lehet,hogy érdekelne az ajánlatotok.
2016. júl. 14. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
sajna mi se nagyon találtunk mi bi lányt keresnénk hármashoz :)
2016. szept. 9. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:
mi párt keresünk, de nő is jöhetne
2016. szept. 9. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Elsősorba lányt szoktak de amint hallom egyre gyakoribb az, hogy fiút vesznek be
2016. szept. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!