Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél ennyire attól, hogy megbánt?
Van egy fiú, akivel egyszer majdnem összejöttem, de végül mégsem sikerült, mert eléggé megbántott. Viszont azóta bocsánatot kért, én meg adtam neki még egy esélyt. Azóta találkozgatunk, meg beszélünk is, viszont minden egyes apróságon amikor azt hiszi, megbántott, nagyon megijed. Ez miért lehet? Azért, mert nem akar elveszíteni, vagy talán azért, mert csak sajnálatból lóg velem, amiatt, mert megbántott, és mindent megtesz azért, hogy ezt jóvá tegye?
Remélem érthetően fogalmaztam meg a kérdést...
Előre is köszi a válaszokat! :)
Én 16/l, ő 16/f

nem hiszem hogy csak azért van veled hogy sajnálatból a fiúk nem ilyenek nekik ehhez túl nagy a büszkeségük.
Szerintem azért van veled mert kedvel téged és a barátod akar lenni vagy esetleg többet mint barátság(párkapcsolat).Biztos azért nem akar megbántani mert megbánta és mert nem akar elveszíteni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!