Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet irántam valamit? Fél attól hogy írjon nekem?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és van egy fiú, akivel nyár óta jóban vagyok de csak most kezdtünk el beszélgetni úgy igazán.Nemrég találkoztunk, úgy öt napja, és aranyosan bókolt nekem,magához húzott mikor nevettünk, ölelgetett,és odaadta a kabátját mikor fáztam, elvitt egy romantikus helyre is. Azóta beszéltünk facen, de nem nagyon keres már három napja, de az idézeteket mindig likeolja amiket neki szánok,és pontosan tudja szerintem, hogy nekem tetszik. Én írtam neki a napokban akkor is beszéltünk de ő nem ír.2016. nov. 6. 23:48
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem hogy fel irni,ha eddig irt pont most a talalkozas utan miert ne merne?
Lehet hogy szeret,de ennyi infobol nem lehet megtudni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!