Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy valljak neki szerelmet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy valljak neki szerelmet?

Figyelt kérdés
Egy ideje már tetszik,de nagyon félek lépni.Félek,hogy elutasít.Most sikerült magam rávennem,de személyesen akarom.

2017. febr. 6. 16:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Fiúnak? XD
2017. febr. 14. 16:00
 12/13 anonim válasza:
Figyuzz tesó!!!Nem kell annyit agyalni rajta csak tedd meg.Én is féltem régen.De ez normális.Tudd meg miket szeret vigyél neki ajándékot,(Ne halmozd el,mert akkor csak azért fogsz neki kelleni)és add mindig önmagad.Leyél vele figyelmes,nevettesd meg néha néha,mindig legyen egy téma akármi pl.én mindig azt mondom,hogy:mit tom én jó a telód hol vetted.Onnan már menni fog,mert csak úgy letértek véletlenül a tárgyról és meg fog benned bízni ez NAGYON FONTOS!!!!!Utána megkéred,hogy adja meg a számát,mert nagyon tetszik neked,ha tudsz chatelj vele.Mindig kérdezd meg tőle,hogy milyen volt a napod,hogy vagy stb.Ez a figyelmesség része.A többi pedig jön magától.Ha nem szeretne tőled semmit,akkor hagyd békén.Próbálkozol mással,vagy taktikát válthatsz:Féltékennyé teszed egy másik lánnyal,mert akkor azt fogja mondani eddig velem foglalkozott mostmár meg mással.Na már csak azért is megmutatom,hogy százszor jobb vok.a másik a csajnál.Ha rám hallgatsz akkor talán még le is fektetheted.(;
2017. márc. 12. 17:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Újra megismétlem lány vagyok :DD
2017. márc. 12. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!