Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha igy vagyok ezzel a dologgal lent minden?
Sziasztok!
Meg sosem volt pasim es olyan rossz latni a helyes pasikat hogy nem jarok veluk szep lanynak mondhatom magam 160 cm 48 kg vagyok bem vagyok dagadt apolt vagyok szep ruhakat hordok de meg senkivel sem jartam pedig ugy szeretnek
Akihez odabujhatnek csokolozhatnek termeszetesen meg nem tennek +18 as dolgokat ahhoz fiatal vagyok csak tudjatok akivel lehet ugy jarni nekem inkabb a mostani " meno " fiuk jonnek be barna hosszu fulig ero haj na mindegy es mar ugy orulnek egynek es nemtudom hogy legyen mostegyek majd kozepsuliba remelem talalok ott valaki helyeset aki magara ismer a leiras alapjan irjon😉 na szoval ezt mar megakartam osztani valakivel remelem nem fogtok piszkalni rossz valaszokkal hogy tanulj inkabb mert tanulok 4-5 tanulo vagyok meg stb cuccokkal köszi💜
Kerlek normalis valaszokat azert irtam
14\L
Ezt tok aranyosan irtad le:)
Amugy szerintem nezelodj meg, es ha van valaki aki jobban megfogott mint a tobbi akkor kezdemenyezz
💜💜
Köszi
Megprobálok csak hát tudod kicsit fèlős vagyok..😔
Édes istenem...
Tudod, nem csak a dogában kell normálisan írni. Ez valamilyen szinten egy alapvető igényesség lenne. Főleg, ha azt akarod, hogy elolvassák és segítsenek. Tudod, az ember nem szívesen olvas el egy összeszedetlen, nehezen olvasható maszlagot. Nehéz olvasni, és olyan érzetet kelt, mint ha fogyatékos lennél.
Oks ,máskor jobban írok .
Köszi ,hogy hogy a témára figyelsz😘
💜💜💜💜
Nem lehet hogy azért nem volt még barátod ,mert 1. Túlságosan kis cuki lány vagy? (írásod alapján , millió szívecske..)
2. Még éretlen vagy AMI NEM BAJ SŐT.. jó dolog és ne akard siettetni a felnövést mert sajna túl hamar bekövetkezik.
3. Extrém görcsösen akarod.
Most csak én vagyok hülye vagy ti láttok bele túl sokat?:D Mármint ez nem cuki hanem sekélyes. :D Értem én, hogy 14 éves ez rendben is van.. de mi 14 évesen nem azért akartunk pasit/csajt mert kell valaki aki megtesz nem 18+ dolgokat és lehet mutogatni, hogy látjátok nekem is van. :D Bár lehet, hogy az én környezetem volt extrémen átlagon felüli, ez esetben én kérek elnézést.
24F és qrva öreg vagyok én már ehhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!