Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel bizonyítsam a folyton féltékeny barátomnak hogy csak őt szeretem?
Ha zsarolgat akkor nem tudod neki bizonyítani. Ha pedig azt akarja hogy bizonyítsd be akkor nem szeret...
Ne bizonygatsd ;)
Szia!
Nem teljesen értek egyet az első válaszolóval. Hiszen ha szeretünk valakit, akkor az illetőt nem akatjuk elveszíteni, ezért mindig is lesz bennünk egy kisebb-nagyobb féelem ezzel kapcsolatban. A férékenység egy nagyobb forma, és pont hogy a szeretetből fakat (és a bizonytalanságból, félelemből).
Miért féltékenykedik? Úgy lehetne igazán hasznos választ adni, ha ismernénk a helyzetet :)
A féltékenység a bizalom és önbizalom hiánya.
Nem bízik benned és nem bízik magában, hogy meg tud tartani.
Neki kéne váltania gondolkodámódján, te hiába bizonygatod, ha eleve nem hisz neked.
Nem ártana leülnötök egy komoly beszélgetésre.
Jobban kellene ismernunk a kapcsolatotokat, milyen ember valójában a barátod.
Mióta vagytok együtt?
Mióta feltekenykedik?
Kire féltékeny?
Nyilván önbizalomhianyos a srác, de kérdés mi van mögötte... szerintem ne bizonygass semmit.
Mond el neki, ő a barátod, nem véletlenül vagy vele, nem pedig a szomszéd Józsival.
Ne keverjük össze a féltést a féltékenységgel. Én 22 év együttlét után is féltem a kapcsolatomat, de sosem voltam féltékeny. Nincs bizalomhiányom, sosem féltem, hogy nem leszek elég jó neki és 100%-osan megbízom benne. Ha mégis megcsalna, megcsalnám, az nem azon múlt, hogy hogyan bíztunk meg egymásban. Sőt, ha valaki állandóan azt dörgölné az orrom alá, hogy fingok, egy idő után tuti finganék.
Szerintem ne bizonygass. Eleve az bizonygat, akinek van vaj a füle mögött. Ha nem bízik meg magában, ha nem tartja magát elég jónak hozzád, akkor ezt kezeld, de ha nem megy, akkor vagy élj így (nem ajánlom), vagy lépj. Nem jó olyan emberrel élni, aki miatt vissza kell fojtanom magamat, hogy nehogy neki rossz legyen. Akkor hogyan adnám önmagam egy életen át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!