Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek sem illünk össze?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem illünk össze? 16/f

Figyelt kérdés

Sétáltunk a barátnőmmel és találkoztunk az egyik fiú barátjával..és ő azt mondta hogy nem illünk össze..most hogy így tükörbe néztém, igazat adok neki, olyan nyomorék alakom van (remélem nem talál majd rá erre a kérdésre)

Én 16/f

Barátnőm 15/l

[link]

[link]

2017. febr. 2. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Én csak a telefonod látom,az arcod és az alakod nem.Egyébként nagyon kedves attól a baráttó,hogy ilyeneket mond.Ezek után elgondolkoznék,lehet szereti a barátnőd...

Viszont valamennyire hülyeségnek tartom a kinézet alapján való összepárosítást.Nem az számít... egy idő után amúgy is megszokja az ember és akkor már senki nem kérdőjelezi meg.Szard le mit mondanak mások.Az a lényeg,hogy szeretitek egymást.

2017. febr. 2. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem összeilletek. Valószínű irigy volt a srác.
2017. febr. 2. 23:09
 3/5 anonim válasza:
Nem, véletlenül sem azért mondta mert egy irigy bunkó
2017. febr. 2. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem látok semmi problémát, az a srác elég bunkó lehet...
2017. febr. 2. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
én nem hogy problémát nem látok, de még a képeket se
2017. febr. 3. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!