Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ugye szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban, aki belém szerelmes meg én is.
De egy másik fiúval van a suliban.Mondjuk régebben is vele volt (nem ez a lényeg)
A lényeg az, hogy :
Elmondta, hogy szerelmes belém, eddig oké volt.
Aztán nem is szolt hozzam csak én hozzám meg párszor ő is hozzam.De egy másik fiúval van.De az elött is vele szokta tölteni az időt.Akkor most ugye csak nem akarja az osztály elött kimutatni, hogy belém szerelmes?
U.I. Nem tudtam jó kérdést feltenni, boccs!
2017. febr. 1. 21:35
1/3 anonim válasza:
Hallottál már a fiú-lány barátságról?
Szerintem szimplán annyi.Féltékeny vagy.De ez általában természetes.Amúgy hány éves vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
De akkor most szerelmes belém? Csak nem akarja kimutatni az osztály elött?
2017. febr. 1. 21:44
3/3 anonim válasza:
lehet csak elvesztett vmi fogadást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!