Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha utálom is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha utálom is egyben azt, akibe szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés.
2017. jan. 31. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy csináltad?
2017. jan. 31. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
#1-es. Nagyon egyszerűen. Szerelmes belé ezzel nem tud mit tenni, és valszeg viszonzatlan ez az érzés ami gyűlöletet váltott ki benne, vagy csak simán bunko az alanyunkkal. Nem egyedi eset, de nem is gyakori
2017. jan. 31. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom az történt,hogy megtetszett neked, de ha nem ő lenne ténylegesen utálnád.Azt tudom ajánlani, hogy beszélj vele vagy várd meg, hogy történjen valami és rájössz érdemes-e vele lenni. Vagy rájössz, hogy valamit félreértettél és amúgy tök jófej vagy szimplán egy bunkó aki csak szórakozik veled.
2017. jan. 31. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért utálod?
2017. jan. 31. 22:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Azért utálom, mert már másfél éve szerelmes vagyok belé és volt egykor, hogy úgy tűnt mintha ő is viszonozná. Ezt nagyon benéztem magamnak, elismerem. Szóval rámosolyogtam, azóta meg kerül engem, és úgy viselkedik a közelemben, mintha nem is ember lennék, vagy egy buta nem tudom... És egyébként nagyképű is. De mégis nagyon helyes. Szóval ezért.
2017. febr. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!