Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú akit netről ismerek, folyton arra kér hogy combfixben küldjek neki képeket magamról. Szerintetek át akar verni?

Nem átverni akar, hanem ki akarja verni.
Kiszúrni sem akar veled, hanem megszúrna inkább.

Ezt gondoltam, már elég egyértelművé tette számomra is. De ettől még feltehet bárhova.
Egymást amúgy nem ismerjük személyesen, neveket sem tudunk.

Figyelj..
Felteheti.. DE!
"Nem lesz belőle bajod" mivel a legtöbb nő ilyen.. mármint hogy mutogatja magát.. szóval az is lehet hogy fel sem tűnik majd senkinek :)
Viszont és azt javaslom hogy ne küldj neki képet..
Viszont nekem küldhetsz :p

Netről ismered?
Honnan tudod, hogy az, akinek kiadja magát?
Honnan tudod, hogy egyáltalán saját képeit köldte/küldi neked?
Miből gondolod, hogy tényleg az, aki, nem pedig egy lábfétisista nyálcsurgató, idősebb muki?

Ne küld, mégis minek?
Ha mégis rávesz erre a hülyeségre, olyat küldj, ahol nem lehet téged beazonosítani az arcod vagy esetleg valamilyen tetkó alapján. Ha esetleg másnap a napiszaron kötne ki a képed...
Már bikinis képet is elég buta dolog volt küldened.
Nem tudom mit értesz az alatt, hogy ki akar szúrni veled. Ha arra gondolsz, hogy a beleegyezésed nélkül bárhol közzé teheti a képeidet, igen, reális ez a veszély. Egyébként igen, nagy valószínűséggel rád van gerjedve és ki akarja verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!