Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírok tovább lépni végre? 16f
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5 hónapig voltunk együtt, majd az utolsó pár hétben már egy másik "sráccal volt együtt".. Akkor már nem engem szeretett, hanem őt. Nekem pedig hazudott. kicsivel több mint egy hónapja szakítottunk. Miért nem tudok tovább lépni?? Miért fáj még mindig? Állandóan be könnyezek, mikor látom. hiányzik. Nem bírom őt el felejteni. Mikor rá jöttem hogy mi van, elmondhatatlanul össze vesztünk. ezért már biztos hogy nem lehet még egy esély kettőnknek. De ő nem is akar, vagy.. én nem tudom.. a régi képeinkből párat meg tartott. azt akarja hogy barátok maradjunk. amiket vettem neki, meg tartotta. de az "új pasijával" nagyon jól megvannak.. Ő hiányzik nekem. Én neki.. nem tudom.. de én bele pusztulok abba, hogy nem ölelhetem meg, nem adhatok neki egy puszit.. hogy nem csókolhatom úgy, mint rég.. Elképesztően nagy fájdalmat érzek, mikor látom őt, és nem mondhatom neki, hogy "Szeretlek, te lüke"... Nagyon hiányzik.. Miért nem bírom őt el felejteni? Egyszerűen nem megy..2017. febr. 1. 14:37
2/6 A kérdező kommentje:
De ezek után is? Miért?? Miért kell szenvednem emiatt, és nem találok mást, vagy más nem talál rám?
2017. febr. 1. 14:45
3/6 anonim válasza:
Egyes voltam. Ne szomorkodj, jobbat találsz. Lehet, hogy nem ma, holnap, jövő hónapban stb. Találsz, ha eljön az ideje és ha semmit sem érzel a volt barátnőd iránt. Egyszer elfelejted és mást fogsz szeretni.☺ Ősszel szakított velem a volt barátom és az ünnepektől valaki másba vagyok szerelmes, mert akkor jöttem rá, hogy jobbat érdemlek nála és nincs értelme siránkozni. Fiatal vagy, élj! ☺
4/6 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot kívánok neked :) és köszi a biztatást :)
2017. febr. 2. 14:04
5/6 anonim válasza:
Figyelj, tudom, hogy klisésen hangzik, de ennek így kellett történnie, és sokkal jobb, hogy már 5 hónap után kiderült, mintha évekig húzta volna az agyadat. Nem volt őszinte, megcsalt, aki egyszer ezt meg tudta veled tenni, az máskor is megtenné.
Nekem 5 év után derült ki, hogy évek óta végig csalnak... azt gondold el :)
26F
6/6 A kérdező kommentje:
Jezus... :(
2017. febr. 2. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!