Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg félnek a csoportban lévő lányoktól? Többi lent
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, akin látszik hogy ő is szeretne felém valahogy közeledni, de mindig a barátnőim vesznek körül és nem tudom. Ettől tényleg félnek a fiúk? Ja és a csoportban lévő fiúktól kell félni egy picit vagy nem?2017. jan. 31. 18:28
1/7 anonim válasza:
Nem, én mindig megugatom őket, de tök elkesertő, hogy a csapatos lányok mindig megijednek egy ugató sráctól :/
2/7 October15 válasza:
Nem és nem. Miért is kellene?
3/7 anonim válasza:
nehezebb úgy oda menni egy lányhoz :)
5/7 anonim válasza:
Nem felek, de en nem mennek oda mert nem akarok kellemetlen helyzetbe kerulni. Legyel egyedul neha a kozelebe, ha nem adsz ra lehetoseg hogy oda menjen nem is f9g tudni. :)
6/7 anonim válasza:
Ez emberfuggo szerintem . En special nem felek. 17/F
7/7 anonim válasza:
Ha késsel jönnek felém, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!