Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? Vagy miért csinálja ezeket?
Van egy fiú osztálytársam, akivel már két éve egy osztályba járunk, de én most szeptemberben figyeltem fel rá. Igazából már tavaly feltűnt, hogy sokat néz, de nem nagyon foglalkoztatott, szeptemberig. Tudni kell, hogy nem nagyon beszéltünk, még nem is köszönünk egymásnak, szóval nem nagyon ismerjük egymást. A lényeg: észre vettem, hogy nagyon sokszor figyel, de van, hogy úgy telik el egy nap, hogy tudomást sem vesz rólam. Van, mikor hátat fordít nekem, majd oldalról visszanéz rám. És ma az egyik órán közelebb ült hozzám, és a fejét a kezével támasztotta meg, majd hosszan végigmért, mint ha nem érdekelné, hogy észre veszem-e. Van egy haverja, aki ha ott van, eléggé hangos és beképzelt, sőt hangosabb lesz és csak ritkán néz rám, de ha az a személy nincs ott, csendben ül, és, van mikor egész órán engem nèz (szembe ülünk egymással), és ha rá nézek, akkor sem veszi le rólam a tekintetét. És volt olyan is, hogy mikor elhaladtam előtte meg azelőtt a haverja előtt, aki előtt menőnek mutatja magát, a haverja elkezdi mondani a kiszemeltem nevét, mire mondja, a kiszemelt fiú, hogy látja, és nyugodjon meg. És volt olyan is, hogy két haverjával beszélgetett, majd mikor a barátnőimmel valamire vártunk, az egyik haverja felénk biccentett, mire ő megfordúlt és abbahagyta a beszélgetést. Igazából úgy érzem, hogy kerüli velem a beszélgetést, mert ha valamit ő és a haverjai nem tudnak, ha engem megkérdeznek, akkor nem a srác, hanem valamelyik haverja. Egyik barátnőmnek is feltűnt, hogy néz, és a padtársának is, aki nem mellesleg bepróbálkozott nála, de a kiszemeltem nem foglalkozott vele. Volt olyan is, hogy amikor beértem az osztályterembe, ő a haverjaival beszélgetett, majd mikor leültem a barátnőimmel a helyemre, ő is leült szembe velem, majd az egyik haverja odament hozzá, beszélgettek, majd a haverja felém nézett, majd folytatták tovább a beszélgetést. Szerintetek tetszem neki, vagy nem? Vagy van olyan, hogy megtetszünk egymásnak úgy, hogy nem beszéltünk még?
17/L
Szerintem ezek egyértelműen a féltékenység jelei. Ha nem szeretnéd, hogy féltékenykedjen, akkor nyugodtan nézz rá, mosolyogj rá néha. Ezzel tudathatod vele, hogy semmi oka a féltékenykedésre, mert neked ő jön be. ;-) De ha keményebben akarsz ,,játszani", akkor akár direktbe is odamahetsz egy-egy fiúhoz segítségért, amikor ő látja.
Nem tudom, hogy az ő esetében melyik lenne a jó taktika... Azt ajánlom, próbálgasd mindkettőt, esetleg mixeld is a jeleket, és akkor garantált, hogy még jobban felfigyel rád! ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!